Nem, Ausztriában ez nem úgy megy, mint nálunk. Az osztrák kancellár ma reggel hivatalosan is közölte a döntését a CERN tanácsával. Délután várható a még-ennél-is hivatalosabb osztrák döntés a maradásról, és a téma lezárva.

Egy adalék. Figyelem, óvatosan, PLETYKA! A kb. jó másfél évtizedes CERN tagság alatt Magyarország is megpedzegette párszor a kilépést. Tehát alig léptünk be, máris ki kellett volna lépnünk egyes politikusok zsenialitása miatt. Nem is egyszer. Neem, a CERN tanács azt az ügyet nem így reagálta le. Állítólag az akkori főigazgató berágott a folyamatos magyar rinyálásra, és kiszámoltatta, mennyibe kerül a CERN-nek az országot kitenni a CERN-ből, és az összes magyart rendkívüli felmondással kirúgni...

Szerző: cernes  2009.05.19. 14:22 Szólj hozzá!

Címkék: ausztria

A bejegyzés trackback címe:

https://cern.blog.hu/api/trackback/id/tr491131445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása